Singapore Airlines!!!!
Door: Het www.waarbenjij.nu webteam
Blijf op de hoogte en volg Mira
29 Juni 2005 | Nederland, Leidschendam
Na heel wat prijzen en tickets te hebben vergeleken is het gelukt... Het is geen all around the world ticket geworden, geen ingewikkelde tickets op bepaalde datums, nee gewoon een enkeltje naar Sydney Australia. We hebben hopelijk goed genoeg geinformeerd om te weten dat een enkeltje en een volle bankrekening genoeg is om het land binnen te mogen. Het schijnt dat er wel eens mensen naar huis zijn gestuurd omdat ze alleen een enkeltje hadden. We gaan het meemaken!!!!!
Op 27 september 2005 hopen we dus te vliegen om 11.50 uur naar Singapore. (met de SQ323 voor degene die ons gezellig komen uitzwaaien). Dit wordt een vlucht van zo'n 13 uur!!!! In Singapore stappen we over op een ander vliegtuig en vliegen we 3 uur later door naar Sydney.
Deze trip duurt ook nog eens 7 1/2 uur, dus.... Bram..... geniet van je koekje zou ik zeggen!!!!!
Zover is het allemaal nog niet... Dus voorlopig genieten we net zoals jullie van het heerlijke weer in Nederland!!!!
30 Juni 2005 - 15:30
Krista:
Ah wat zouden wij graag met jullie meegaan. Lijkt met een geweldig gevoel als je dit in het vooruitzicht hebt. Geniet van de voorpret en wij komen zeker op jullie afscheidsfeestje. Helaas kunnen we jullie niet uitzwaaien op Schiphol, omdat we zelf weg zijn die week, maar dat maken we goed met de terugkomst.
(daar hebben we het nog maar niet over)
Wij gaan jullie zeker missen...
xxxjes Fer & Kris -
01 Juli 2005 - 17:16
Sharon:
Lieve Mier.
Ik blijf het een toffe site vinden hoor hahahaha.
Ik kom je zeker uitzwaaien hoor.
Ik ben hartstikke jaloers op jou Richerd en Bram.
Jullie gaan lekker naar Australie.
Nou Bram er zijn maar weinig kindjes die nu al naar australie gaan.
hahahahahahah..
Kom je snel weer langs?
Heel veel xxx aan Bram.
=XxX= Greetz Sharon =XxX= -
07 Juli 2005 - 09:43
Kim:
Misschien een tip: op www.twinplanet.net kun je de reisverslagen lezen van een stel dat net met 2 kleintjes rond de wereld heeft gereisd (incl. Australie). Misschien doe je nog goede ideeen op of hebben ze nuttige tips voor jullie. Veel plezier!!!!! -
17 Juli 2005 - 18:48
Patricia:
Heleuee, ik heb je gevonden en aan mijn favorieten toegevoegd hoor! ;) Ik ga je volgen en ik hou je op de hoogte van de vorderingen van onze plannen en vertrek..
Kuszie! -
18 Juli 2005 - 06:52
Dick:
Leuke site Miraatje!! Een goed idee! En Bram is een snoepie. We holuden kontakt, groetjes,
Dick -
29 Juli 2005 - 21:06
Ag En Dennis:
Hee daar! gelijk maar even aangemeld op de nieuwsbrief en de site aan de favorieten toegevoegd :-) We gaan jullie volgen!! Groetjes, Agnes, Dennis en de aanverwante artikelen -
30 Juli 2005 - 21:13
Marijke:
He poepie's van me
Ik ben en blijf jaloers op jullie, maar ik gun het jullie echt maar ook echt van harte. Dit jaar geen verre reis voor mij...maaaaar volgend jaar wordt het voor ons ook Australie. Ik ben er hoor op jullie afscheid, anders kunnen we elkaar helemaal nooit meer zoenen.
Lieve schatjes, tot gauw en ik blijf jullie volgen.
Hele dikke koekel uit Katwijk xxxxx -
02 Augustus 2005 - 07:34
Sharon:
hey mier.
Leuk dat je mijn foto met Bram geplaatst hebt.
Heel leuk.
Nou wij zijn ook weer terug van vakantie dan kan ik weer eens op je site kijken.
Xxxx aan bram, liefs Sharon.