Einde in zicht - Reisverslag uit Sydney, Australië van Mira Roosenburg - WaarBenJij.nu Einde in zicht - Reisverslag uit Sydney, Australië van Mira Roosenburg - WaarBenJij.nu

Einde in zicht

Door: Het www.waarbenjij.nu webteam

Blijf op de hoogte en volg Mira

05 Maart 2006 | Australië, Sydney

Hallo allemaal,

De laatste avond Sydney is aangebroken.... Morgen nog een halve dag om alle kleding, souvenirs en prullen in de tassen te proppen en dan gaan we rond een uur of 15.00 uur richting vliegveld. Maarliefst 21 uur vliegen met een tankstop in Kuala Lumpur!! Dan uiteindelijk nog 3 dagen Wenen, waar we de onze enige warme kleding hard nodig zullen hebben.

Afgelopen week met Debbie en Jeanette doorgebracht. Super gezellig!!! Met z'n vijfen in een familie room voelt net als werkweek met de 6e klas lagere school. Twee stapelbedden met daartussen kleine Brammetje. Helemaal geweldig. Het enige wat ontbrak waren de gepofte kastanjes bij het kampvuur.

Gisteren was de parade van de Mardi Gras hier in Sydney. Een welbekend festival waar homo's en lesbienes (pillowbiters en carpet munchers) zich totaal kunnen laten gaan. Heel kleurrijk... Laten we het daar maar op houden... Vandaag hebben Rich en Jeanette de Harbour Bridge beklommen. Met camouflage pakken aan en zonder camera of enig sierraad om, kan je via de bovenrailing van de brug naar de top lopen. Verder afscheid genomen van Colin en Helen bij wie de zoete inval altijd mogelijk is. Bij elkaar een perfecte afsluiting van een schitterende stad.

Langzaam bij beetje komt 10 maart dus steeds dichterbij. Het huis opknappen, doorzakken met vrienden en vriendinnen, op zoek naar een job, foto's plakken... Genoeg te doen als we dadelijk weer terug in Nederland zijn. We hebben een heerlijk vrij leventje gehad, maar het wordt weer tijd voor een echt thuisplekje. We zijn klaar voor ons ouwe trouwe Nederland.

O ja... voor degene die het aangaat... We landen op 10 maart 9.25 uur Nederlandse tijd op schiphol. Het vluchtnummer is OS371

Lieve allemaal.... Tot snel... Heel snel...
Rich, Mier en Bram...

• 05 Maart 2006 - 10:54

Henkie:

Lieve drie

Fijne terugreis, neem geen wombats mee of kaola’s.
    Hoe leuk ze ook zijn ze horen aan de onderkant van de aarde.
    Ik zie jullie gauw.

En ik zou zechche

Welkom thǔis in tie maoie stad achter te dǔinen.

Henkie en Netje

• 05 Maart 2006 - 11:39

Rob En Wilma Pronk:

Wij wensen jullie een hele goede reis terug naar Nederland en een paar hele fijne dagen in Wenen.

• 05 Maart 2006 - 12:36

Hansje:

He daar,
    Ik kijk er naar uit jullie gauw weer te zien.
    CIAO!
    Hansje.

• 05 Maart 2006 - 12:47

Caartje:

Hey lieve jullie!!

Heeeeeele goede terugreis, vooral de eerste 21 uur!!! De laatste week duurt voor ons waarschijnlijk het langst van de afgelopen 6 maanden, omdat je er nu echt naar uitkijkt jullie weer te zien. Wel lekker dat je nu uitgerust in Nederland aankomt na 3 dagen slapen in Wenen :-) Ik zet het Hollandse bier vast koud!!! 3x kus Caartje

• 05 Maart 2006 - 14:05

Jeannette En Debby:

Oke, dan kan Nederland wel blij zijn met jullie thuiskomst............maar vergeet niet dat jullie twee verdrietige meiden achterlaten in Down Under! We hebben een top weekje met jullie gehad, zeker ook met ons kleine vriendje Bram, wat een lekker ventje! Geniet van jullie huis, familie en vrienden! Tot over een week! Goeie reis, geniet thuis van de nieuwe ervaringen. Blijf in deze relaxte sfeer hangen dat maakt het leven zoveel mooier! Ook al is het daar maar 2 graden, de warmte zit in jullie hart, daar kan geen zon tegenop! Heel veel liefs van Net en Deb

Ennuh jullie krijgen de groeten van ene sjonnie en van Joep!! BULA

• 05 Maart 2006 - 14:11

Marijke:

nog even genieten, we zien jullie snel!
    X mattijs en marijke ---en noa/liam (tot snel bram!)

• 06 Maart 2006 - 08:22

Ylona:

Hé lieverds!

Een hele goede terugvlucht gewenst en vergeet in Wenen niet de Spaanse Rijschool! Dat moet je gezien hebben! Ik heb ze alleen in Nederland gezien en dat wasal helemaal geweldig. Ik ben natuurlijk een hele fanatieke paardengek, maar ook als je dat niet bent, is het supermooi!

Hele dikke zoen van Lonie

• 06 Maart 2006 - 09:18

Peter Gardien:

Hi Guys,

Goeie reis terug en geniet er nog maar ff van die paar dagen want hier is het ongelooflijk koud.

Groetjes, Peet

• 06 Maart 2006 - 11:37

Ien:

Ha lieverds,
    Een hele goeie terugreis en geniet nog even van de sneeuw in Wenen. Is ook wel lekker na maanden die vieze warme zon.
    Ik kijk er erg naar uit om weer es lekker gek te doen,Mier. Misschien...in het witte paard. Ik ben er al helemaal klaar voor.

Tot heel gauw
    dikke kus
    Ien

• 06 Maart 2006 - 17:26

Joyce:

Hey lieverds,
    nog even en jullie zijn weer thuis. Fijne terug reis!! tot snel!!

Dikke kus Joyce

• 07 Maart 2006 - 19:04

Lindapinda:

Joepie, nog maar 3 dagen!!!!!!!!!
    Heel veel liefs van Linda en tot snel!

• 08 Maart 2006 - 10:20

Edwin En Jeanette:

Bula!
    We zijn er even twee weekjes tussenuit geweest en missen gelijk het wereldnieuws! Van harte gefeliciteerd jullie alle drie en jullie zagen er prachtig uit! Een hele goede terugreis en natuurlijk tot gauw. Kus Ed en Jeanette

• 08 Maart 2006 - 10:20

Edwin En Jeanette:

Bula!

• 09 Maart 2006 - 12:13

Bianc:

Ik sta alvast met mijn armen zo wijd mogelijk hier in Den Haag op jullie te wachten hoor!!!!

• 09 Maart 2006 - 13:19

Jaime:

Hey reizend gezinnetje,
    Wat heerlijk dat we al die maanden met jullie mee hebben mogen genieten!
    En wat jammer dat het zo snel alweer voorbij is.
    Jullie hebben echt heel veel beleefd en kunnen dit gaan koesteren.

Hele fijne terug reis gewenst! En veel liefs voor kleine Bram.

(ps: wat worden onze mannetjes al groot he!!)