Wat is daarop uw antwoord?? - Reisverslag uit Suva, Fiji van Mira Roosenburg - WaarBenJij.nu Wat is daarop uw antwoord?? - Reisverslag uit Suva, Fiji van Mira Roosenburg - WaarBenJij.nu

Wat is daarop uw antwoord??

Door: Het www.waarbenjij.nu webteam

Blijf op de hoogte en volg Mira

21 Februari 2006 | Fiji, Suva

Hallo lieve luitjes.....

Net terug uit Fiji en om maar meteen met de deur in huis te vallen... Rich en ik hebben na 15 jaar lief en leed te hebben gedeeld elkaar het ja woord gegeven... (Jeetje Mira, wat klinkt dat volwassen en officieel.) Man en vrouw, het moet niet gekker worden. Waarschijnlijk klinkt dit voor jullie even onverwachts als dat het voor ons gelopen is. Maarja.... op een dag kom je erachter dat je je leven wilt delen met degene die ondertussen de achillesspees van je lichaam is geworden. (Waar heb ik dit ook alweer eerder gehoord Hans????)

Op 18 februari 2006 tegen zonsondergang om een uur of 17.30 stonden Rich, Bram en ik onder de palmbomen op het prachtige strand van Fiji. Niet met onze zwembroek en bikini aan, maar in een trouwoutfit die binnen 24 uur bij elkaar gesprokkeld was door de hotelgasten. Het enige wat van onzelf was, was ons ondergoed.

Rich in een geleend shirt met short en slippers en ik met een geleende jurk en slippers. Alleen Bram droeg zijn eigen Bula Fiji shirt. (Bula is een magisch woord hier in Fiji. Bula als je elkaar gedag zegt. Als iemand niest zeg je geen gezondheid, maar Bula. Als je proost zeg je geen cheers, maar Bula en ga je op de foto dat zeg je geen cheese, maar ... inderdaad... BULA)

Door 4 vrouwen die zo mee konden spelen in de soap van Sex of the City ben ik aangekleed, opgemaakt en versierd met bloemen. Mijn haar werd ingevlochten door een ex kapster en bijna alles was compleet. Het enige wat ontbrak waren onze familie en vrienden uit Nederland. Een fotograaf heeft echter de nodige Bula foto's gemaakt, zodat jullie toch een klein beetje een indruk kunnen krijgen.

Op dit moment zitten we weer met zijn drietjes in Sydney en hebben we nog twee weekjes te gaan. We zitten nu in Kings Cross waar we voor een weekje een kamer hebben gehuurd. Kings Cross is net een soort Amsterdam. Je komt van alles tegen hier en alles kan. Bij de kapper wordt je aan de ene kant van de winkel geknipt, aan de andere kant van de winkel staat het vol met computers en wordt er tussen de afgeknipte haren door druk geinternet.

Het laatste weekje brengen we door met twee hele goede vriendinnen van ons Debbie en Jeanette. Deb ken ik al ruim 25 jaar dus dat wordt een heel gezellig weekje. Rond deze tijd is er de welbekende Mardy Grass hier in Sydney. Ik weet zeker dat het een geweldig afsluiter wordt van onze "vakantie"!!!

Lieve luitjes, tot heel snel!!!!!!
Rich, Mira en Bram

• 21 Februari 2006 - 07:55

Jolanda:

Woh, wat een onverwacht nieuws! Van harte gefeliciteerd joh! Dat doen jullie toch ff wat sneller dan ons met onze 1,5 jaar voorbereiding, haha! Geniet nog even lekker van de laatste weekjes vakantie en tot ziens in Nederland!!! Groetjes,
    Jolanda

• 21 Februari 2006 - 08:01

Henkie:

FF op zen haags.
    Tering, tering, tering, dat had ik nou nooit verwacht.
    Ja, jullie drie zijn echt wel een paar appart.
    Hans en ik gaan weleens spontaan naar de kroeg, maar we hebben nog nooit aan spontaan trouwen gedacht.
    Heel hartelijk gefeliciteerd van Jeannette en mij.
    Maak er nog wat van de laatste weken en tot gauw.
    Henkie

• 21 Februari 2006 - 08:02

Ientje:

Lieverd,
    Met tranen in mijn ogen las ik jullie bericht. Onwijs gaaf, van harte. Een betere plek om te kunnen trouwen kun je niet vinden. Jullie zagen er helemaal mooi uit. Vanavond dan maar alvast een zombie op jullie geluk. Maar daar heb ik alle vertrouwen in. Een hele dikke zoen...en het feest??
    Tot over 2 weken.

• 21 Februari 2006 - 08:19

Caartje:

JOEEEEEEEEEEEEHOEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! JIPIEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!JOEPIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!! Ik zit hier gewoon te janken en heb net een paar sprongen gemaakt in het huis!!!! Wat zien jullie er SUPERMOOI uit!!!! Helemaal GAAF!!! En voor ik het vergeet :-)) GEFELICITEERD!!! Zal ik de hut bij de Jaap Edenhal afhuren? hihi (als je dit nog weet?) Voor alle drie de ALLERDIKSTE ZOEN van de hele wereld!!! Ik hou van jullie!!! Geniet maar lekker van jullie huwelijksreisje HAHA
    Alle liefs Caroltje

• 21 Februari 2006 - 08:23

Hansje:

Nou zeg, jullie weten iedereen toch altijd weer opniew te verrassen, nu is het echt een mooie film geworden met een happy end. Ook van Annie en mij veel geluk gewenst.
    Ik zie het als een mooie soms moeilijke legpuzzel waarvan de laatste stukjes eindelijk op z'n plaats vallen.
    Dikke zoenen en tot gauw,
    Annie en Hans.

• 21 Februari 2006 - 08:44

Henk En Clara Smits Schouten:

van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. Prachtige foto's van 2 gelukkige en prachtige mensen. Wij wensen jullie nog vele fijne jaren met het gezin.

• 21 Februari 2006 - 09:27

Ton En Nel:

Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk super gaaf echt iets voor jullie, geniet nog effe down under. gr. Ton en Nel kusje voor Bram,

• 21 Februari 2006 - 10:11

Bianc:

SLIK!
    Zat hier ook eventjes met een ontroerd hoofd, wat geweldig nieuws!!!! Het verbaast me nix eigenlijk, ik vind het wel een Mira-Rich actie. Tuurlijk is er geen meer perfecte locatie dan de Fiji eilanden om elkaar de rest van je leven te beloven! Pjoeei , wat zien jullie er mooi uit op de foto's, echt prachtig! Ik ben echt SUPERSUPERBLIJ voor jullie. Met zijn 3tjes kunnen jullie gewoon alles aan, dat blijkt maar weer.... Hele fijne weekjes nog en tot heeel snel, dikke knuffels!

• 21 Februari 2006 - 10:44

Joop En Anneke Smits Schouten:

Wij waren op de hoogte van jullie plannen om te gaan trouwen en waren er blij mee verrast. Trouwen op de Fiji eilanden is toch een droom en het past helemaal in jullie reislustige leven, de foto´s van jullie zijn schitterend en natuurlijk gaan wij als jullie thuis zijn er een glaasje champagne op drinken.
    Dikke kus voor Bram
    Groetjes Pa en Ma

• 21 Februari 2006 - 11:16

Fer & Kris:

Van harte gefeliciteerd, dit past helemaal bij jullie. Jullie zien er echt geweldig uit. Romantischer kan het echt niet hoor!
    Geniet nog even van die 2 weken en we hopen jullie dan snel te zien. Zodat we het nog even kunnen vieren.
    Een glaasje champagne is wel op zijn plek, helaas moet ik het bij de prikkellimonade houden maar dat geeft niets.
    Lieverds tot snel en een dikke kus van ons uit Den Haag.

• 21 Februari 2006 - 11:16

Wim Karin Jack En Sam:

Ha Bram
    Geweldig dat je de trouwdag van je ouders meemag maken.Rich en Mier van harte gefeliciteerd, jullie zien er echt verblindend uit!! Tot over een paar weken.Voor al de duidelijkheid, hebben jullie ook winterkleding bij je,het is hier but-weer.
    groeten Wim Karin Jack en Samantha

• 21 Februari 2006 - 12:09

Marcel&Jane Kids:

Prachtig mooi jullie daarzo Rich Mira Bram van Harte gefeliciteerd we vinden het echt geweldig voor jullie! Sorry dat ik zo snel had gereageerd maar daar kwam ik pas achter toen ik het mailtje gestuurd had! Over twwe weken zijn jullie thuis en ja dan gaan we het nog eens dunnetjes over doen. Ech toppie groetjes van Marcel Jane and Kids

• 21 Februari 2006 - 12:27

Mattijs En Marijke:

Mira en Richard,
    Wat een geweldig nieuws!
    Hartelijk gefeliciteerd en heel veel geluk samen!
    We weten uit ervaring hoe geweldig het is om op een tropisch eiland te trouwen! Jullie zagen er erg mooi uit!
    Tot snel, kom snel ff langs als je thuis bent...
    XXX Tijs en Rijk

• 21 Februari 2006 - 13:19

Rob En Wilma Pronk:

Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk.
    Buurtjes van jullie

xxx carina en fab

• 21 Februari 2006 - 16:20

Annaton@hotmail.com:

Hoi,Lieverds,

Jemich, getrouwd, jullie!!Een verrassing, echt!!
    Maar, wat vindt Bram hier allemaal van???
    Lieve Luitjes, van harte gefeliciteerd met deze
    uitmuntende stap.
    Anna en ik wensen jullie alle warmte toe, die in een huwelijk zo hard nodig is!!!!!
    Ja, jullie "UITSTAPJE" loopt teneinde.
    Helaas voor jullie, maar het is voor het thuisfront mooi geweest, gezien de vele reacties uit dat gure sombere Holland.
    Wij hebben een fijn gevoel over jullie belangrijke stap en hopen jullie gauw weer in levende lijve te ontmoeten.
    BULA,BULA,BULA!!!
    (betekend stevige pakkerds)

annaton.

• 21 Februari 2006 - 18:02

Cadeautje:

Ben ik nog even! Mier en Rich en Bram, ik zou jullie heel graag het mooie fotoboek van de 'waar ben jij nu' site cadeau doen! Ik hoop dat ik de eerste ben, maar voor alle zekerheid, vraag ik dat hier toch maar even. Straks worden er 10 dezelfde boeken besteld :-) Tis wel het mooist als jullie zelf het boek maken, zoals jullie willen, dus helaas kan ik het nog niet als verrassing opsturen naar jullie, wat ik natuurlijk het liefst had gedaan. Maar zo'n reis moet je zelf verwerken! Leuke en hartverwarmende reacties!!! xxx Caroltje

• 21 Februari 2006 - 18:47

Joyce:

Hey lieverds,,,
    Wat super romantisch zeg!! trouwen op het strand onder de palmbomen. En ja tuurlijk klinkt het onverwachts, maar mier we staan nergens meer van te kijken, jij doet altijd het onverwachtste!! hihi!!
    Tot binnenkort lieverds geniet er nog maar van. En als jullie terug zijn is de nieuwe kinderboerderij in wateringen open, Bram zal het daar wel saai vinden na al dat moois wat hij nu met jullie heeft gezien!!
    Dikke kus Joyce

• 21 Februari 2006 - 18:47

Michele En Renzo:

...maar 10 jaar...heb je er echt goed over nagedacht ;-)....hier komt tie dan...GEFELICITEERD!!!!!!

• 21 Februari 2006 - 18:49

Rens:

sorry, 15 jaar

• 21 Februari 2006 - 18:50

Emmy:

Wat een supergeweldig bericht van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk en wat zien jullie er geweldig uit.

• 21 Februari 2006 - 18:53

Ar, Nikki & Chan:

Wauwwwww Gefeliciteerd!! Ook ik zat effe naar Ar te gillen!!! Echt onwijs kikke gewoon!! En de foto met jullie bloemen en make up meisjes GEWELDIG!!! Jullie zien er echt zo mooi uit!! En dat allemaal binnen 24 uur geregeld! Ik ben jaloers op jullie, waarom wil ik altijd alles altijd vooruit plannen en zeker weten, jullie genieten daar gewoon heerlijk van iedere dag!! Hou dat gevoel vast hè strakkies hier in Hollanda!!

Lieve Brammetje, wat ben je alweer een grote vent geworden zeg, heerlijk om te zien!

Een hele dikke grote vette kus vanuit de koude Lisdoddestraat!!

• 21 Februari 2006 - 19:36

Patricia:

Zucht... zwijmel.. wat romantischhhh.. zon, zee, strand, veel mooeie bloemen en vooral lekker saampjes met zijn drieen, ongedwongen.. echt supermooi! Heeeel gefeliciteerd!
    Geniet van die laatste weekjes in dromenland..

• 22 Februari 2006 - 09:59

Peter:

Hi Guys,
    Onwijs gefeliciteerd met jullie huwelijk. Het ziet er allemaal erg leuk uit zo op het strand en met de palmenbomen en zo. Ik wens jullie heel veel geluk met z'n drieetjes en genietse er nog van.
    Groetjes, Peter en Chantal

• 22 Februari 2006 - 10:23

Jaimie:

gefeliteerd ,kusjes van
    jaimie

• 22 Februari 2006 - 12:25

Steven (Bertjuh):

Nou nou, gefeliciteerd ddd. Wat een verrassing. Mooie foto's.
    Maar voor alles....GEFELICITEERD!!!!

• 22 Februari 2006 - 13:42

Angelique:

WAUW Gefeliciteerd!!! Helemaal gaaf!!!! Enneh, ik ben er ook ingetrapt!! Haha, datum nog niet bekend, wel voor augustus ivm ondertrouw!!!

Angelique

• 22 Februari 2006 - 16:19

Gina:

Van harte gefeliciteerd! Deze kroon op jullie reis...Het is werkelijk te mooi voor woorden...Heel goed nieuws!!!
    Veel liefs
    Gina.

• 22 Februari 2006 - 17:06

Connie:

Wat onwijs gaaf, had even gebeld dan kwamen langs als getuigen!
    Geniet nog even.
    Kus, Raymond, Max en Connie

• 22 Februari 2006 - 17:06

Gre /Nico Roosenburg:

Hallo Mira/Richard en Bram,
    Ja hoor ,Krijg nou wat.
    Horen wij twee dagen terug pas dat jullie zijn getrouwd. Nou die verrassing en geloof het of niet,hebben wij een heel klein beetje zien aankomen
    Gefeliciteerd en wij hopen dat jullie het net zo lang met elkaar uithouden als wij.
    Nog even dan zien we jullie weer in levende lijve.
    Nog een aantal fijne dagen,wees voorzichtig en gauw tot ziens

Gre / Nico

• 22 Februari 2006 - 20:32

Peter Walen:

Mira en Rich:

Geweldig dat jullie onder die omstandigheden (tropischer en romantischer kan niet) zijn getrouwd. Van harte gefeliciteerd met deze nieuwe mijlpaal in jullie leven. Ik hoop met vele anderen dat dit huwelijk lang mag blijven bestaan. Het kan ook bijna niet anders na 15 jaar he? Dat er nog eens een veelvoud van die 15 jaar mogen volgen.
    Hartelijke groeten, Peter

• 22 Februari 2006 - 23:55

Debby En Jeannette:

Hey Guys,
    KICKE MAN....GEFELICITEERD.
    Echt gaaf, en....een touwtje als trouwring?? Cool hoor die locatie. Kicke Brammetje met z'n lieve Fiji-outfit erbij, helemaal top!
    Ok luitjes we zien jullie de 27e in Sydney. Dikke zoenen van ons

• 23 Februari 2006 - 08:07

Chris:

He Drachir, Arim en Brammetje, van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk, hartstikke leuk voor jullie. Geniet lekker van de laatste weekjes en ik spreek jullie wel weer. Mooie trouwfoto's! Ik zat wel enigszins jaloers te kjiken vanachter mn computertje in het druilerige Delft. Groeten Kezah

• 23 Februari 2006 - 08:53

Sham:

Vet!
    Ik dacht dat ik zo'n coole kikker was, schrik nergens van, altijd wel voorbereid op het onverwachte, heb alles van te voren in de gaten, kan niet bedonderd worden, ben gewoon te cool voor deze wereld ;-) je weet isabie, maar dit....VET man!

Moest even denken aan enkele gesprekken, toen op kantoor, blokkie om lopen en praten, praten praten....als je iets wil dan moet je er gewoon voor gaan...

Strak gedaan Rich en gefeliciteerd!

Leuk die "Elvis" aloha pics!

Geniet ze!

• 23 Februari 2006 - 15:32

Rene:

Zo dan !!!

groetjes Rene, tot gauw

• 23 Februari 2006 - 17:50

Harry En Ellen:

Uiteraard kunnen we dit alleen van jullie twee verwachten. Maar onder een palmboom trouwen heeft wel wat. Gefeliciteerd en veel geluk.

• 23 Februari 2006 - 21:20

Charlene:

gefeliciteerd, als jullie terug zijn kom ik snel een stukje bruidstaart eten.
    veel plezier nog1
    groetjes

• 24 Februari 2006 - 12:43

Arjan Van De TH:

Richard en Mira, Van harte gefeliciteerd!
    Wat een superfoto bij de trouwceremonie!
    Nog veel plezier daar, en straks weer in Holland.
    groeten, Arjan

• 24 Februari 2006 - 21:23

Bert, Brigitte En Quinn:

Ik dacht dat wij stiekum getrouwd waren, jullie deden het beter.
    Groetjes
    Bert, Brgitte en Quinn

• 25 Februari 2006 - 13:20

Marike (van Bianca):

Hoi richard en Mira,
    Tja...plaatje is nu wel helemaal rond.
    Hans is een wijs man!
    Genieten nog van de overblijvende tijd ennuh..heelhuids terugkomen!
    Groetjes Marike

• 26 Februari 2006 - 08:12

Henk En Joke:

We vallen van verbazing in verbazing. Hartstikke gefeliciteerd. Het is eigenlijk best wel wat voor jullie. Nog heel veel gelukkige jaren toegewenst en......het feestje houden we wel tegoed. Jullie zijn overigens getrouwd in onze wintersportvakantie. Scheelt wel een graadje of 40 denk ik. Tot snel en kustjes xxx
    Henk en Joke

• 26 Februari 2006 - 14:40

Fam.v/d Meer:

Hallo Mira en Rich.
    van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. wij vinden het het heel gaaf en de manier waarop he
    te gek joh.
    tot ziens en veel plezier nog daar.
    groetjes Ouders van Cindy
    Bye Bye last of fun.

• 26 Februari 2006 - 19:27

Nancy, Erik En Kids:

Super hoor! Gefeliciteerd met jullie verbintenis. Klinkt heel romantisch. Nog even en dan zijn jullie weer terug, neem het er nog even van.
    Veel liefs, de Strikjes

• 27 Februari 2006 - 11:28

Anita Gehasse:

Van harte gefeliciteerd!!!!
    Jullie zagen er prachtig uit en dat het al bijna weer om is..wauw gaat snel...
    Nog een fijne voortzetting van jullie reis...Prachtige foto's!
    Grtzzz Anniet

• 03 Maart 2006 - 22:12

Ronald:

Van harte gefeliciteerd! Wat zien jullie er prachtig uit en wat geweldig om met het strand, de zee en de natuur te trouwen. Past zo erg bij jullie. Alle geluk gewenst! hier vanuit besneeuwd Nederland.

groetjes,
    Ronald.

• 03 Maart 2006 - 23:35

Linda:

Jippie jajeeeeeeeeee! Geweldig, wat een droom, trouwen op Fiji, jullie reis is helemaal af!!!!!! Wat een fantastische afsluiting voor een nieuw begin van weer een geweldig avontuur met jullie drietjes, mooier kan niet!!!! Hele dikke kussen voor jullie en tot snel weer in Nederland, kan niet wachten jullie weer te zien, godsiedikkie, jeetje mina, pottedosie, krimineeltje, gefeliciteerd skatjes! Heel veel liefs van Linda

• 06 Maart 2006 - 08:13

Ylona:

Jeetje mina! Wat een geweldig nieuws! Zoals je het beschrijft, is het net een sprookje geweest. Van harte gefeliciteerd, beter laat dan nooit moet je maar denken. Heel veel geluk en gezondheid toegewenst voor jullie drietjes!!!Nog fftjes en dan zijn jullie weer in het koude kikkerlandje...geniet er nog maar even van!

Dikke kus! XXX

• 01 April 2007 - 20:45

Peter Walen:

Hallo Rich Mira en Bram,

Wat een geweldig bericht. Wij hebben elkaar al in geen maanden meer gezien maar ik wens jullie toch het allerbeste in geluk, liefde en gezondheid toe. Op naar het 25 jarig lustrum. Dan ben (of wordt) je pas echt oud... maar wel gelukkig.

Zelf net een week terug uit China met onze nieuwe aanwinst. Een zoon genaamd Twan. Ik hoop dat jullie het hebben kunnen volgen op onze site. Een geweldige reis van 3 weken door het prachtige China.

Veel geluk en wie weet tot ziens...

• 01 April 2007 - 20:47

Peter Walen 2:

Uiteraard een grapje na een jaar. Maar het gaat nog steeds goed zo te lezen.