Paspoort Bram - Reisverslag uit Leidschendam, Nederland van Mira Roosenburg - WaarBenJij.nu Paspoort Bram - Reisverslag uit Leidschendam, Nederland van Mira Roosenburg - WaarBenJij.nu

Paspoort Bram

Door: Het www.waarbenjij.nu webteam

Blijf op de hoogte en volg Mira

01 Augustus 2005 | Nederland, Leidschendam

Hallo lieve allemaal.....

Ja, ja, Bram is per vandaag in het bezit van zijn eigen paspoort. Super stoer met een pasfoto en een lengte van 77 cm. Een handtekening lukte nog niet en daarom is er maar: "niet in staat om te tekenen bij geschreven." Omdat we misschien naar Amerika gaan was het bijschrijven in het paspoort van de ouders niet genoeg. Aangezien alles beveiligd is, is ook een eigen paspoort voor een kindje van 1 jaar het minimale. Dat Bram over twee weken al niet meer op zijn pasfoto lijkt en met de maand een paar centimeter groeit, tsja... daar hebben we het maar niet over.

Vandaag ook maar even de tuin in de Lisdoddestraat een beurt gegeven. De Zuid Afrikaanse tandartsen zitten weer heerlijk in Zuid Afrika, dus we hadden ruim de tijd om onze plantjes tussen het onkruid terug te zoeken. Ook meteen maar even de haag aan de kant van de buren geknipt. Aangezien er na vieren een half jaar nog steeds niemand woont, nam de haag aan hun zijde bijna de hele tuin in beslag.

Er schijnt een nieuw Zuid Afrikaans gezinnetje in ons huis te komen. Ik vind het prima. Het geld wordt nog steeds elke maand over gemaakt, er is nog geen hennep kwekerij op zolder aangelegd en de muren hebben nog steeds dezelfde kleur zonder graffiti. Heel vreemd, maar als je dan zo'n dag in je eigen huisje rondloopt is het alsof je niet weg bent geweest. Zo zie je maar hoe makkelijk een mens zich aanpast...

• 01 Augustus 2005 - 18:46

Debby:

Toch zie ik al een kleine boef in Bram, dus zo gek is die paspoort nog niet haha!

• 02 Augustus 2005 - 10:19

Bianca:

Amerika is echt raar! Snap niet dat je daar naartoe wilt.... grinn! Het begint al lekker spannend te worden, vindjeniet, flexibel meisje... knuff