22 september afscheidsfeest
Door: Het www.waarbenjij.nu webteam
Blijf op de hoogte en volg Mira
15 Juni 2005 | Nederland, Leidschendam
Aan de laatse dingetjes, zoals het kopen van een ticket en het regelen van een goeie verzekering, wordt gewerkt. Natuurlijk zijn we niet zomaar verdwenen... We willen donderdag 22 september een afscheidsfeestje geven in strandtent "De Karavaan". Deze is gevestigd aan het zwarte pad in Scheveningen (foto). Zie ook www.clubkaravaan.nl
Bij deze zijn jullie allemaal uitgenodigd!!! Ik hoop dat jullie het niet erg vinden om ons te helpen met het drukken van de kosten... Dit houdt in dat wij de barbeque en lekkere salades regelen en jullie zelf je eigen drankjes bestellen en deze afrekenen aan de bar. Rond 19.00 uur zullen we de barbeques aansteken en gaan de hamburgers op het vuur.... Vanaf 17.00 uur zijn we aanwezig, dus.... we zien jullie wel verschijnen... (laat even weten of je komt.. wel zo handig om te weten hoeveel vlees we moeten halen..)
Enkele dagen daarna stappen we op het vliegtuig naar onze eerste bestemming Sydney in Australië. We gaan gewoon weer de zomer tegemoet. We kunnen tijdelijk intrekken bij mijn werkgeefster van Mona's cafe, bij wie ik in 1998 heb gewerkt. Ideaal om alles rustig te plannen. Ze heeft zelf ook een kleintje van 3 maanden oud, dus Bram heeft zijn eerste Australische vriendje al!!!!
Voor zover weer even... Trek jullie cowboyhoed uit de kast en we hopen jullie allemaal op 22 september te zien in Scheveningen.....
Kus Rich, Mier en Bram.....
15 Juni 2005 - 20:03
Carina:
Een feessie!!!!!!
Ik ben van de partij!!!!
xx