Vliegen en Roll Overs - Reisverslag uit Sydney, Australië van Mira Roosenburg - WaarBenJij.nu Vliegen en Roll Overs - Reisverslag uit Sydney, Australië van Mira Roosenburg - WaarBenJij.nu

Vliegen en Roll Overs

Door: Het www.waarbenjij.nu webteam

Blijf op de hoogte en volg Mira

29 Oktober 2005 | Australië, Sydney

Hallo lieve allemaal.....

Ik herinner me nog de vliegen van 8 jaar geleden. Waarom ik me dit nog herinner?? Het zijn volgens mij de meest irritante vliegen die er zijn. Ze zijn nooit met z'n tweeen of met zn drieeen. Nee ze zijn er altijd met VEEL!!! Ze kruipen het liefst in je mond en naar je ooghoeken. Als je er 10 weg slaat zijn er nog altijd 10 die stug blijven zitten!! Gewoon op zijn Hollands gezegd... KL*#|# vliegen

Groetjes Richard....

En dan zijn er nog de Roll Overs!! Nee, dat zijn geen irritante beestjes, maar Roll Overs moet je maken met je surfboard als er een grote golf aankomt. Als je dat namelijk niet doet, krijg je zo'n cartoon effect. Een golf met handen en voeten die boven de kop van de golf uitsteken. En dan heb je ook nog zo'n draadje aan je been waar het golfboard aan vast zit.

Vanmorgen waren de golfen wel erg hoog. Ik moest zo'n 8 Roll Overs achter elkaar maken. Het zoute water zit nog achter mijn ogen. Bij het uitzwemmen in de zee zijn de golfen het ergst. Je moet er echter doorheen omdat je achter de branding rustig op de goede golfen kan wachten. De arm spieren groeien per week. Echter mijn angst voor golfen ook!!!!

Voor de rest gaat alles zijn gangetje. Bram is ondertussen gewend aan de hoed op zijn hoofd. Dat is toch wel erg handig met die felle zon hier. Echt lache... Het is een grote gele hoed en als hij hem op heeft is het net een zonnebloem.

Anyway... Ik hoop dat in Nederland ook alles goed gaat. Super leuk om al jullie reacties te lezen....

Liefs Rich, Mier en Bram...

• 29 Oktober 2005 - 08:28

Ina:

Ziet er heerlijk uit jongens. Wat is die Bram toch een lekker ding aan het worden.

• 29 Oktober 2005 - 09:23

Fer Van Kris:

Nou nou, ik heb het pas kl@#%^%! hier met al die lekker mensen en dingen. Ik ben jaloers maar oke oke ik heb al weer tot tien geteld en we gaan weer verder. Maar leuk man wanneer kan ik komen aanschuiven, het is in dit land aan de andere kant toch niets meer!
    Nou luitjes je weet het mocht er wat zijn doe een bel of mail en ik kom echhhhhtttt wel. O ja bijna vergeten mooi uitzicht en een leuk huisje man.

• 29 Oktober 2005 - 14:03

Caroline:

T was hier gister nog 20 graden, dus volgend jaar om deze tijd kan Bram hier voor zonnebloem spelen! :-) Kon ik nu maar ff uit m'n werk bij jullie komen golfsurfen, i.p.v. naar de fitness. We zijn toch aan de verkeerde kant van de wereld geboren! Nou ja! Das stom, terwijl ik dit laatste schrijf, lees ik ineens hieronder 'help slachtoffers aardbeving'. Stom wijf denk ik dan, ik zit best goed hier!! Maar jullie daar ook! Tof huisje! Zullen we huisjes gaan verhuren Mier?! haha, d'r moet toch ergens nog een gat in de markt zijn?! We vinden het wel! kus kus kus

• 29 Oktober 2005 - 20:10

Charlene En Demi:

volgens mij is demi verliefd op bram, als ze een foto van bram ziet gaat ze lachen.
    heel veel plezier daar, geniet er van.
    kusje voor bram van demi
    xxx

• 30 Oktober 2005 - 06:14

Rensje:

dachten jullie dat je het zwaar hadden. was vanochtend aan het vliegvissen en ben twee 'vliegjes' kwijtegeraakt en niks gevangen, ben maar snel de golfbaan opgegaan. hamner springs is 2 dagen leuk, das alles!!! december wordt lekker druk...maar we zetten gewoon een tent op in de tuin. kom maar op met die stoere surf tips, ik geef je wel tips voor jullie backswing!! oz is voor mietjes.....nieuw zeeland is pas echt leuk (en anders heb ik de complete dvd set van '24' omjullie te vermaken)!!

• 31 Oktober 2005 - 05:26

Renzo:

is goed mier, zie jullie na de 25e, alhoewel ik net gehoord heb dat ik de gehele periode 25e t/m 2e dronken ben.

• 31 Oktober 2005 - 07:41

Joyce:

Wat onwijs leuk om te lezen wat jullie allemaal daar aan het doen zijn!! Ik word er jaloers van en ik maar studeren hierzo!!
    Veel plezier nog, ik blijf jullie volgen via de site!
    Dikke kus, Joyce
    Natuurlijk ook van de rest (mart, Ted en wouter)

• 01 November 2005 - 11:55

Karin (van Julius En Jeroen):

Jee, echt veel vliegen!! Wij hebben er in Sydney-city ook 'last' van, maar dan af en toe eentje die blijft irriteren...
    Inmiddels is het in de stad aan het regenen, maar wel nog steeds onwijs klam.
    Julius is deze week gaan 'kruipen', hij heeft vast afgekeken bij Bram hoe dat nu moet. Was erg leuk om jullie in Terrigal te zien en to be continued! Succes met de roll overs!!

• 04 November 2005 - 08:22

Nicky:

Heeey Kanjers!!

Wat mis ik jullie zeg. ff een bakkie doen zit er niet bij. Heb een nieuwe weddeschap, als ik mijn snor laat staan dat gaat die van marcel er af en ik krijg een krat bier. Nou ben ik al 1,5 week bezig met laten groeien maar er komt nog niet echt veel. Echt weer iets voor mij. Hoe gaat het met Brammetje. Vind hij de doktoren een beetje aardig daar. Ik heb gehoord dat ze daar leuke zustertjes hebben. Dat is ie in iedergeval in goede handen. Ben nog even naar je huisje gaan kijken van de week. Hij staat er nog pikobello bij.

Best wel irritant die vliegen. Kan precies voor me halen hoe rich zal reageren :) Gelukkig zijn het geen muggen!

Binnenkort zijn jullie in het surf programma king of the air. Als jullie zo doorgaan dan kan je nog een wereld kampioenschap winnen. Gaaf hoor. Is het nog een beetje mooi duiken daar.

Nou kanjers ik hou het weer kort, spreek jullie snel en tot 5 maandjes ongeveer. Hele dikke kusss en tot heel snel, dikke knuffel Nick.

• 06 November 2005 - 11:44

Debby En Jeannette:

He guys,
    Ziet er kicke uit daar met dat huisje. Ohh irritant die vliegen ik voel ze gelijk weer, hé maar jullie hebben toch ook zo'n geweldig domme flieshead? Ahh leuk die foto's van Brammetje, wat wordt ie groot hè. Kicke dat golfsurfen, heb ook een poging gewaagd in Noosa, maar er waren geen golven, hahaha, toen maar een beetje gaan dobberen.
    Wat doen jullie nog meer zo op de dag naast het surfen? Ok luitjes geniet ervan...laterrrrssssssss KISSES

• 07 November 2005 - 09:53

Rene Jolanda Jill:

Hier alles goed.
    Leuk dat surfen en op Hawai is het nog veel mooier je weet nooit of jullie daar ook nog komen.
    Richard even over de afvoerput bij ons gaat hij tegen de klok in en bij jullie, want ook de wetenschap moeten we niet uit het oog verliezen.
    Groetjes Rene Jolanda en Jill

• 07 November 2005 - 18:52

Jordy:

Hallo reistrio!

Ben even een inhaalslag aan het maken in het lezen van jullie gebeurtenissen, het ziet er goed uit allemaal! Toch wil ik stiekum ook wel jullie kant op komen, maar ik moet plots in januari springen in de States, Kløtezooi :P
    Als het even kan vlieg ik dat laatste stukkie wel door, wie weet :D
    Ik ga even verder met lezen, dr staat genoeg!
    Tot snel horens,
    Jor

• 08 November 2005 - 10:10

Bianc:

o o o o o o o, ik hoorde net je berichtje en ik moest meteen glimlachen van oor tot oor! Wat ben je toch een heerlijk enthousiast mens! In die 1,35 minuut tijd wil ik het liefst in een Concorde (ook al doen die het niet meer) naar je/jullie toe sjezen...... Het plan bestaat nog steeds om naar Nieuw Zeeland te gaan, de datum smeert zich alleen steeds verder uit....;-).... Heel misschien (echt heeeeeeeeeeeel misschien) zien we jullie daar. Maar plannen zijn er vooral voor om te wijzigen, merk ik tegenwoordig (is even de huidige vibe op het moment, kan er niets anders van maken, grinn, sorry).
    Hier alles flex in elk geval. Ik ben blij en heb het zelfs een beetje erg druk gehad, dus dat is al komisch! Ik zou zeggen: GENIET je helemaal het apezuur, hier is alles nog steeds hetzelfde en hele dikke knuffels voor jou en je 2 mannen!!!

• 10 November 2005 - 21:23

Daan:

Heee super TRIO...
    Alles Flex daar nog steeds. Nou goed om te horen hoor. Helemaal top!
    Volgend jaar Februari gaan wij!!! in ieder geval met jullie mee! Enne heb mijn Engels inmiddels eindelijk gehaald!! Kickuh he.

Nou tot later..
    Kusssssssss
    ooh ja.. Bedankt voor jullie kaartje helemaal mega giga GAAF!

• 13 November 2005 - 17:13

Gre/Nico:

Zo net weer terug uit portugal maar weer eens gekeken waar Mira is.
    Leuk hoor dat wij jullie zo kunnen volgen.
    Die Bram wordt al een hele vent en is al in een vroeg stadium een wereld reiziger
    Dat jullie gek worden van die vliegen kan ik mij voorstellen in Portugal ging het om enkelen en die vervloekte ik al.
    He Mira,Richart en Bram pas goed op jullie zelf groetjes en tot horens.
    P.s. nog bedankt voor de kaart
    Gre/ Nico

• 28 November 2005 - 05:44

Thea:

Hoi allemaal, heb jullie eindelijk gevonden, met Nick zijn hulp
    Je stond van de week nog op de telefoon, helaas was er niemand thuis, hee geniet er nog maar van, het is hier heel erg vies weer, groetjes van Nick Linda Henk en Thea XXX