Golfsurfen
Door: Het www.waarbenjij.nu webteam
Blijf op de hoogte en volg Mira
19 Oktober 2005 | Australië, Sydney
Tsja... Wat doen wij dan zoal de hele dag?? Geen werk, geen auto, geen telefoon.. No worries, wij vermaken ons prima!!
Hier in Terrigal is het een golfsyrfparadijs. Prachtige blauwe golven nodigen zich uit om met je surfplank overheen te vliegen. Tsja en als je dan toch in het surf Mecca bent belandt, dan wil je het natuurlijk zelf ook leren. Zo gezegd, zo gedaan.. Alhoewel!!!..
De eerste les van twee uur hebben we overleeft. Met een klein groepje bestaande uit 4 personen hebben we uiterst ons best gedaan om ook maar een paar seconden op een golf te kunnen staan. Wouw.. Slechts een paar seconden kunnen staan en het nu al super leuk vinden. Kun je nagaan hoe het voelt als we dadelijk zelf over de golven kunnen "vliegen". Op naar de volgende lessen dus maar. Over 7 weken hebben wij ECHT gegolfsurft, dat weet ik zeker!!
Verder hebben we hier gezelschap van de Australische pelikanen. De grootste pelikanen van de wereld dobberen hier met z'n allen rond, wachtend op een vissersboot die komt binnen varen.
Dan hebben we natuurlijk de heerlijke strandwandelingen.. Kilometers strand liggen er voor de deur met gezellige koffietentjes en alternatieve winkeltjes.
En Bram.. Die verovert iedereens hart en door hem leren we de leukste mensen kennen. Het is de grootste charmeur van Terrigal en hoeft het in ieder geval nog niet te hebben van zijn surftalent!!!!
Doei allemaal....
Kus Rich Mier en Bram!!!
O ja... We hebben een postadres. Kwamen we gisteren pas achter. We hebben namelijk geen brievenbus. Komt ie
Richard Smits Schouten
C/- Kirstie Smith
Shops 1&2/1 Campbell Crescent
Terrigal NSW 2260
Australia
Gisteren toch ook maar een goedkoop mobieltje aangeschaft tel (vanuit Nederland)
0061429944315
20 Oktober 2005 - 06:32
Peter:
Hi Guys,
Leuk dat jullie het zo fijn hebben. Heb even tijd gevonden om al de foto's te bekijken. Heeeel gaaf hoor, geniet er maar lekker van. Hier ben ik ook in wat rustiger vaarwater gekomen. Heb 3 begrafenissen achter de rug. Vrijdag is een parachutemaatje van me om het leven gekomen op teuge. Straks cremeren we die in Rotterdam (dat is dan de 4de). Hoop dat het nu allemaal achter de rug is.
Jullie nog heel veel plezier en tot mails maar weer.
Kus Peter en Chantal. -
20 Oktober 2005 - 08:04
Ina:
Ha Mier, Rich en Bram, Ziet er goed uit daar. Ik zou zo willen komen. Ik heb geprobeerd te bellen maar het nummer klopt niet, of doe ik iets verkeerd???
Liefs Ientje -
20 Oktober 2005 - 08:58
Bianc:
O WAUW! Dat ziet er zo heeeerlijk uit! Ik kom eraaaaaannn..... Zijn jullie morgen thuis, hahaha! Enjoy.. -
20 Oktober 2005 - 18:28
Krista:
Dit zijn echt hele mooie foto's, ben echt jaloers.............
xxxxxxxxxjes uit Den Haag -
21 Oktober 2005 - 20:55
Bert Brigitte En Quinn:
Wow ziet er mooi stoer lief en prachtig uit, begin nu toch een beetje jaloers te worden. -
22 Oktober 2005 - 12:30
Caroline:
Hoi lieverds!!
De 'ín-de-houdgreep-foto' is echt tof!! De rest ook trouwens! Brammetje boft maar! Als ieder jaar van zijn leven zo is.....haha
Nou kanjers, genietse maar weer, vanuit een kouder wordend Nederland!
Kus Carol -
23 Oktober 2005 - 11:00
Daan:
Heeee Kanjers,
Wat een te gekke foto´s zeg!!
Echt kickuh trouwens dat ik je ff aan de lijn heb gehad lieverd. Kwam net uit de nachtdienst en had het nog met Kris over je. En dezelfde ochtend spreek ik je nog.
Dacht eerst dat ik het gedroomd had... toch niet.
Hoorde de zee op de achtergrond.
Echt waanzinnig allemaal!!
Heel veel fun daar en kus voor jullie allemaal... -
23 Oktober 2005 - 18:07
Peter Walen:
Hoi allemaal,
Hier weer een berichtje van twee blanken en twee Chinezen vanuit Nederland. Fijn om te horen dat jullie het nog steeds naar de zin hebben in Australie. Als er wat muntjes in mijn portemonnee zaten dan wist ik het wel en kwam "effe" een bezoekje brengen. Naar het zich laat aanzien willen wij toch voor een derde kindje naar China gaan. Dus Australie zit er voorlopig niet in. China wel dus. Leer a.u.b. snel surfen. Wel zo veilig als er haaien achter je aan zitten. hihihi. Zelfs zoutwaterkrokodillen moeten er zijn. Ik wil jullie niet bang maken hoor... maarrree. Nog een hele fijne tijd met z'n drietjes en een dikke kus voor Bram. Die charmeur ja. -
25 Oktober 2005 - 15:59
Annaton:
Miertje, dank voor je warme hotmail.
Je aanbod STAAAT!
We zien er erg naar uit!
Tot de 3e november!
Pakkerd,