Prachtig - Reisverslag uit Forster, Australië van Mira Roosenburg - WaarBenJij.nu Prachtig - Reisverslag uit Forster, Australië van Mira Roosenburg - WaarBenJij.nu

Prachtig

Door: Het www.waarbenjij.nu webteam

Blijf op de hoogte en volg Mira

29 November 2005 | Australië, Forster

Hallo lieve allemaal,

Wat is Australie toch een heerlijk land om in te reizen. Ik kan het echt iedereen aanraden. Zelfs met een kleine blijft het het perfecte land!!!
De prachtigste rest areas die vaak voorzien zijn van toiletten en gratis SCHONE barbeques.

Nu we de auto hebben komen we weer op de mooiste plekjes en hebben we geen gekloot meer met bagage. Het past allemaal perfect in de Toyota...

We zijn richting noorden gereden en zitten op dit moment in Fortser. Aan de oostkant ligt de zee met de prachtige stranden met dolfijnen en walvissen. Richting binnenland prachtige meren en tropisch regenwoud. Hier in Fortser kan je duiken met de nurse shark. Rich gaat een poging wagen!!!

Een aantal dagen geleden zaten we in Barringtontops National Park. Een beschermd natuurgebied met tropisch regenwoud. We hebben hier twee overnachtingen gehad in een gigantisch oude cottage. Lache man, het leek wel een museum!!! Kopjes, pannen, gasfornhuis, wc.... Alles uit het jaar 0!!! Zelfs de muziek op de casettebandjes was op het geheel afgestemd. De oprit naar ons huisje was 8 kilometer lang en bestond uit gravel met hier en daar een wildrooster.

Als je dan van het thuisfront hoort dat er van de week ongeveer 1000 kilometer file stond in Nederland, denkt je echt:" Jeetje wat hebben wij het toch goed!!!"

Heel veel liefs van Rich, Mier en Bram!!!!

• 28 November 2005 - 23:26

Bianc:

Hahahaha, dit bericht komt echt op het juiste moment... Volgens mij krabt elke Nederlander zich deze week wel achter zijn of haar oor. Duizenden kilometers file, binnen een schamele paar honderd vierkante kilometer zon, storm, de natte hemel op je dak, 25 cm sneeuw.... De stroom die gewoon langer dan 2 dagen plat ligt, kelders onder water.... Kortom: Erg vervelend dat Australië, ik denk dat Nieuw Zeeland leuker wordt, haha! Ik geniet al van de wetenschap dat jullie bijna uit de voegen barsten van de pret. Mijn dag kan niet meer stuk! Knuffels voor 3!

• 29 November 2005 - 09:13

Patricia:

Mmm.. lekker in de buitenlucht BBQ-en.. zucht.. lekker hoor!

• 29 November 2005 - 09:33

Caartje:

Dat jullie het goed hebben is zeker!! Lekker man, weer rondtrekken! Iedere dag weer iets anders en iets moois! Toch nog wel een idee om te blijven? ;-) Tja, eigenlijk word ik nu verder een beetje stil van jullie verhaal, ik kan alleen maar zeggen, geniet er volop van!!!!
    xxx Caartje dus

• 29 November 2005 - 20:10

Manuela & Nico:

Waaaaaaanzinnig dit allemaal te lezen!!!
    En wat zijn we jaloers...
    Zo mooi en vrij allemaal, heerlijk voor jullie.

Nou , jullie missen hier in dit koude holland helemaal niets hoor. Alles maar donker en grauw.

Hoe gaat jullie kerst eruit zien eigenlijk ?
    Zeker heel bijzonder...

Zijn jullie alledrie gezond en wel ?

Heel veel liefs van ons en onwijs veel plezier zo verder en pas goed op elkaar
    Nico en Manuela

• 29 November 2005 - 22:21

Bert, Brigitte En Quinn:

Regen, sneeuw, kou, geen motor kunnen rijden, niet buiten kunnen zitten, wat lijkt me het lekker om bij jullie te zijn.
    BBQ ik moet er even niet bij nadenken, geniet er van.
    Groeten uit Roosendaal

• 30 November 2005 - 16:41

Joyce:

Hey lieverds,
    Jullie hebben het zeker goed!! Hier is het alleen maar rot weer. Voor mij maakt het niet veel uit, want ik ben de laatste tijd toch alleen maar aan het leren voor school. Ik ben echt jaloers op jullie als ik dat allemaal zo lees. Maar het is jullie gegund.
    Ik wens jullie nog een onwijs fijne tijd!! Ik denk aan jullie!!

Dikke kus Joyce

• 30 November 2005 - 22:17

Nicky:

Heey Kanjers!

Ik mis jullie echt onwijs. Geniet nog maar lekker van die laatste maanden. Hier wordt het steeds kouder, en de files worden langer. Hoe gaat het met die kleine schat. Gaat zeker onwijs snel met de groei. Kan eigelijk niet wachten tot jullie weer terug zijn. Ben van de week nog langs je huisje gereden. Alles staat er nog. Ook zag alles er nog netjes uit. Daar hoef je je in ieder geval geen zorgen om te maken. Stuur in een mail jullie vluchtnummer en terugkom datum, als het lukt met de dienst dan sta ik natuurlijk in Amsterdam.

Echt mega lief dat je hebt gebeld. Helaas ben ik bijna nooit thuis. Wilde nog een brief sturen, maar ik las al dat jullie weer verder waren. Hoe is het met surfen gegaan, kon Rich het ook een beetje. Gaat alles verder goed met de spieren e.d. Hopelijk gaat dat ook beter daar. Hier is ook veel gebeurd. Me huisje is al heel ver, van buiten is ie helemaal klaar. Binnen zit de trap al, de bedrading zit er en de dekvloer is ook aangebracht. Nu is het nog maar een paar maandjes wachten tot ik er in kan. Verder heb i je nog zo onwijs veel te vertellen, maar dit leest iedereen dus ik vertel maar niet te veel. Maar als je weer terug bent dan kan ik je hopelijk uitnodigen in mijn huisje, met een heerlijk glas wijn en met lekkere lasagna van jou:) 2e kerstdag ga ik met een leuk iemand gezellige dingen doen (echt een schatje). Daar ga ik je ook alles over vertellen. Verder hebben we een tijdje geleden een suzuki alto voor me pa gekocht, echt kicke ding. Me zusje en ik zijn inmiddels de dikste maatjes geworden. Echt leuk nu ze het huis uit is zitten we heel vaak bij elkaar op de koffie. Wat worden we dan toch snel volwassen. Morgen 5 uur op om naar het werk te gaan en onnozele bonnen te schrijven. Er zit een hoop progressie en verandering in. Heb meegedraaid in de binnenstad. Dat is echt een werled van verschil. Was zo gaaf dat ik er meteen naar toe wil.
    Maar kanjers, ik hoop dat ik jullie heel snel weer zie, mis jullie mega veel. Geniet er 200% van en sla ieder moment voor altijd op. Als je volgend jaar er weer aan terug denkt dan lijkt het net een sprookjes film. Rich heel veel sterkte en gezondheid met alles en Miertje tot hele snel kanjer. Hele dikke knuffel en kus aan Brammetje.

Doeg Gekkies! Tot snel!

• 04 December 2005 - 21:42

Emmy:

wat heerlijk jullie berichtjes te lezen en dat jullie weer zo verschrikkelijk genieten. En die foto's, geweldig, vooral het papegaaitje.Doet me heel veel denken aan Brisbane waar de bomen er vol mee zaten alleen verborgen ze zich steeds tussen de blaadjes. En dan morgen naar Nieuw Zeeland, wat zou ik graag in een rugzakje meer willen. Geniet ervan, heel veel groetjes Emmy

• 05 December 2005 - 20:11

Mia: